Seleccionar página

CLOENDA FESTES PATRONALS 2019

CLOENDA FESTES PATRONALS 2019
tradicional foto del «c’est fini» de les festes

Amb la desfilada processional del Crist de la Fe i la posterior festa del foc i llum, les festes són acabades.Una magnífica i divertida representació teatral al Centre Social per part del grup de teatre «EL PALMERAL» de Benigànim, posà el punt i final.Per cert, no havíem vist mai tan ple el saló d’actes.La foto desenfadada i informal de les festeres i els festers a la plaça del campanar fou el punt nostàlgic de l’última nit.

311 total views, 6 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics