Seleccionar página

MOLT MERESCUT HOMENATGE DELS FESTERS 2019 A LA REGIDORA EMPAR OLTRA.


Aquesta vesprada una molt grata sorpresa ens ha tret de les nostres cases al carrer.Música, alegria,guirigall.Quan ens hem aclarit, hem descobert la clau del misteri.Els festers i les festeres d’enguany han volgut oferir una mena d’homenatge-agraïment a Empar Oltra, la regidora que sap guanyar-se l’estima i simpatia sobretot de la gent jove i no tant. El seu treball i bonfer l’acrediten.Acompanyada per la Banda de Música, l’alcaldessa i algún que altre regidor han enfilat carrer amunt per a continuar amb la festa i l’alegria per tot el poble.Ens sumem. Un agraïment espontani i transparent.


1,337 total views, 9 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics