Seleccionar página

PER A QUAN LA FIBRA ÒPTICA ?

  • Facebook

És molta la gent que es fa aquesta pregunta. Les caixetes de connexió sembla que ja estan instal·lades als carrers. A la pàgina web de https://www.wifilavall.com (empresa encarregada) solament es pot veure la foto de dalt al peu de pàgina (segurament per imperatiu legal), tanmateix sembla ser que el temps passa i la fibra òptica no aplega. Voldriem saber per a quan.I vosaltres? Ens hem posat en contacte telèfonic amb aquesta empresa i ens ha traslladat que no saben res…i si ells no ho saben…

El progrés dels pobles depén i molt de les noves tecnologies.I l’internet tots sabem que és una ferramenta imprescindible.Per això ens preguntem quan serà possible.

567 total views, 12 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics