Seleccionar página

PER A QUAN LA FIBRA ÒPTICA ?

  • Facebook

És molta la gent que es fa aquesta pregunta. Les caixetes de connexió sembla que ja estan instal·lades als carrers. A la pàgina web de https://www.wifilavall.com (empresa encarregada) solament es pot veure la foto de dalt al peu de pàgina (segurament per imperatiu legal), tanmateix sembla ser que el temps passa i la fibra òptica no aplega. Voldriem saber per a quan.I vosaltres? Ens hem posat en contacte telèfonic amb aquesta empresa i ens ha traslladat que no saben res…i si ells no ho saben…

El progrés dels pobles depén i molt de les noves tecnologies.I l’internet tots sabem que és una ferramenta imprescindible.Per això ens preguntem quan serà possible.

 861 total views,  2 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics