Seleccionar página

DIARI D’UN CONFINAT.COVID-19.DIA 5.

  • Facebook

Dijous, 19 de març de 2020.Sant Josep.Cinqué dia de confinament.El poble desert. I el virus fent feina.Poble fantasma. De tant an tant algú amb el gos camina amb cara de circumstància.Poca cosa més. La gent amb la qual he pogut parlar està cada dia més espantada.Més trista.I no sense raó.Cada dia em mosqueja més la informació oficial: em pregunte si ens diuen la veritat, tota la veritat.Afortunadament, els músics ens han alegrat el dia : des dels seus balcons han tocat amb sentiment i esperança. M’agradaria saber en què pensaven mentre tocaven.

A les 20:00 h. com cada dia hem sortit al carrer a homenatjar als sanitaris.A mi m’agrada més dir-los treballadors de la salut, el de sanitaris em sona mal, com si es tractara de videts,lavabos,urinaris… Cada dia acudeix més gent a la litúrgia de l’aplaudiment.La informació de l’evolució de la malaltia que ens arriba pinta mal. A hores d’ara anem de mal en pitjor.Anhelem anar millorant i retornar a la normalitat. A la santa rutina de la que tant he parlat. A la llibertat.

Un got de vi al dia diria que és bo i saludable. 100 gots són mortals. Una hora d’informació al voltant del coronavirus és necessarí. 24 hores per totes les cadenes i sense parar…uns diuen,altres especulen, altres opinen…uns informen i altres des-informen…uns diuen la veritat i altres ens unflen a mentires…com estan deixant-nos els caps?

 381 total views,  6 views today

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics