Select Page

Quant a

QuatretondaDigital és un espai d´opinió, creació i crítica al voltant del nostre món.

En primer lloc, dir-vos que SOM AQUELLS els quals signem els nostres ARTICLES, PENSAMENTS, COMENTARIS I OPINIONS. Sempre diem QUI SOM. La transparència-imprescincible i necessària-, la practiquem en cada racó.

” QUATRETONDA DIGITAL” (REVISTA independent, lliure i autònoma al voltant de Quatretonda (València)), naix avuí, 12 d´abril de l´any del Senyor de 2009. Dia de Pasqua de Resurrecció en la nostra cultura. El seu objectiu és parlar de “la cosa pública”del poble, d´aportar treballs creatius, literaris, intel.lectuals.
 
“QUATRETONDA DIGITAL ”  és filla del sentit comú i de la bona fe. Els seus padrins foren el respecte i la tolerància i com a testics signaren el llibre la intel.ligència i el coratge. El part fou dur i difícil.
 
” QUATRETONDA DIGITAL ” és un projecte personal, no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA  i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ.
“QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre i les despeses que ocasiona el seu funcionament  són sufragades íntegrament pel seu Director.
 
***
NORMES  
9 d´abril de 2011
 
A partir d´avuí, comuniquem a tots els  comentaristes de QD  que per a publicar un comentari caldrà identificar-se amb nom i cognoms vertaders. Si no es fa així, no es publicarà cap aportació. Aquesta mesura la posem en pràctica per a enriquir-mos tots i fer de QD un instrument més seriós si cap encara.No ha sigut fàcil adoptar aquesta decisió però pensem que d´aquesta manera, la humanitzem una mica més i l´omplim de noms propis i persones concretes.

En algun que altre escrit, ja s´havia apuntat la idea, però crec que ara és el moment de dur-la a la práctica. Pot ser que l´anonimat donava una mica més de llibertat però també es quedava una mica a l´aire com sense  el fonament de l´autoria. D´aquesta forma crec que anirem consolidant-la i  formant una xicoteta comunitat  lliure, responsable i pensant.

http://www.quatretondadigital.es/?p=2696

 

“Y al cabo, nada os debo; debéisme cuanto he escrito.
A mi trabajo acudo, con mi dinero pago
el traje que me cubre y la mansión que habito,
el pan que me alimenta y el lecho en donde yago.”

Retrato.Antonio Machado.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!